Je gastheer en gastvrouw

heten je van harte welkom

Wij, André en Marjon van Oorschot, hopen dat je zult genieten in onze Bed and Breakfast. We hebben ons best gedaan om de kamers optimaal in te richten. We houden zelf van veel luxe, maar ook van een zekere eenvoud. Deze beide zijn gecombineerd in onze B&B.

We vinden dat karakteristieke, monumentale panden in ere gehouden moeten worden en doen veel moeite om deze te restaureren. Deze oude 19e eeuwse boerderij is dan ook in 2015 helemaal in oude stijl herbouwd.

Naast deze prachtige boerderij in Lhee hebben we enkele andere monumenten gerestaureerd. In 2004 zijn we gestart met de verbouw van ons eerste rijksmonument: een oude pastorie in de Eifel, Duitsland. Nu hebben we 3 vakantiehuizen in het eeuwenoude dorpje Malberg. Schloss Malberg torent boven het dorp uit. Op de 'links' onderaan de pagina kun je doorklikken naar de websites van onze huizen. Das Alte Pfarrhaus is geschikt voor 16 personen en heeft een bioscoop, poolbiljart, 2 sauna's en een whirlpool. Landhaus Waldeifel is geschikt voor 18 - 22 personen. Dit huis heeft een binnenzwembad, sauna en whirlpool. Ferienhaus 'Im Kylltal' is een huis voor 4 personen met infrarood sauna. Het zijn alle knusse en luxe huizen.

Met deze ervaring en onze wens om interessante mensen te ontmoeten, zijn we gestart met de Bed and Breakfast.

We hopen dat je een paar heerlijke dagen bij ons zult doorbrengen.

André en Marjon van Oorschot